Tips för att hitta det bästa smslånet

Med några enkla tips kan du spara mycket pengar. Bestäm dig inte på en gång även om det ser lockande ut med snabb utbetalning och pengar på kontot omgående. Jämför flera smslån och spara många vackra tusenlappar, kanske bra att veta innan du köper bitcoin med swish.

  • Se upp för avgifter. Se till att du enbart betalar tillbaka det du faktiskt lånat eller se till att du vet om det finns andra avgifter som är förknippade med ditt lån än den ränta du betalar. En av de vanligaste avgifterna är uppläggningsavgift  som kan variera från långivare till långivare.
  • Välj en ekonomisk återbetalningsperiod. Fråga din långivare vad den effektiva räntan blir vid olika återbetalningstider. Vissa långivare ger dig lägre ränta vid kortare återbetalningsperiod. Återbetalningsperioden är viktig eftersom det påverkar hur mycket du slutligen betalar under lånets livslängd.
  • När får du dina pengar? Undersök innan när du får dina pengar så att du inte tvingas ta flera lån för att du inte fick ut pengarna i tid. Är du i behov av utbetalning på helgen så undersök om det är en långivare som har smslån med utbetalning direkt eller smslån med utbetalning helger så att du inte ansöker hos en annan långivare för att du måste vänta tills nästa vardag.

Slutligen! Det råder ingen brist på dyra långivare så jämför olika smslån innan du bestämmer dig.