Härliga spabehandlingar

massage

Något jag är väldigt förtjust i är spabehandlingar. Det är så underbart att bli lite extra ompysslad då och då. När jag går ut från ett spa känner jag mig nästan som en ny människa. En kombination av torr luft på jobbet, och smutsen som finns i storstäder gör att min hud behöver lite hjälp på traven för att må riktigt bra. Oftast känns det som om jag blivit av med flera lager av hud när behandlingen är över, och det är så skönt! Den hud som är kvar är len, ren och har en fin lyster. Trots att ansiktsbehandlingar är relativt dyra, tycker jag absolut att de är värda pengarna. Det är okej att unna sig ibland!

Jag försöker att få behandlingar regelbundet. Oftast går jag till Elements Spa som ligger på andra våningen i Clarion Stockholm på Södermalm. Anledningen till att det är mitt förstahandsval är att servicen alltid är på topp, och man får verkligen mycket för pengarna. Utöver en 50/90 minuters ansiktsbehandling får man även tillgång till inom- och utomhuspool, dagens pass, gym, bastu, ångbastu, relax, och en te- och fruktbuffé. Om du vill få ansiktsbehandlingar stockholm rekommenderar jag detta varmt!

Eftersom jag själv tycker så mycket om spabehandlingar, tycker jag även att det är en riktigt bra present att ge bort. Jag menar, blir någon någonsin besviken över en ansiktsbehandling och en heldag på spa? Svaret på det är nej. Om man dessutom bokar in det tillsammans får man en riktigt härlig och avslappnande dag tillsammans!

Sist jag var på Elements för en behandling blev jag tipsad om deras gravidbehandlingar. En nära vän till mig är nämligen gravid och ska ha en babyshower, och jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle ge henne, men det här är ju perfekt. De har två olika massage för gravida stockholm. Den ena, ”Elements Spa Mother To Be Massage”, har en lugnande effekt på både mamma och bebis, är bra för immunförsvaret och för att hålla en låg stressnivå. Med det paketet får man en helkroppsmassage med varm olja som gör att huden blir elastisk och motverkar bristningar. Dessutom sover man bättre, får minskad värk och minskad oro.

Det andra paketet, ”Elements Spa Mother To Be Harmony”, inkluderar en djupgående ryggmassage med body butter som man själv får välja doften på. Den appliceras även på resten av kroppen. Detta efterföljs av en spa-ansiktskur med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Båda kostar lika mycket, så jag tänker bara köpa ett presentkort och sen får hon själv bestämma vilken hon vill gå på. Oavsett vilken hon väljer tror jag att hon kommer bli supernöjd. Jag ser så mycket fram emot att ge henne presentkortet, och självklart att gå med henne på behandlingen! Det kan vara svårt att få tid till att umgås, men nu ska vi få en riktigt härlig tjejdag!